torstai 5. toukokuuta 2016

Helatorstain tunnelmia

Voisiko sää pysyä tällaisena elokuun loppuun asti, tai miksei myös syyskuulle? Muutama sadekuuro saisi toki välillä kastella maan, mutta ei tarvita yöpakkasia eikä kymmenen asteen juhannuskelejä.

Parhaita hetkiä tältä päivältä olivat tauot lapionnin lomassa, jolloin istahdin terassille katoksen varjoon nauttimaan lämmöstä ja kevään kauneudesta.

IMG_1668.jpg

IMG_1671.jpg

IMG_1674.jpg

IMG_1695.jpg

Harvoin osaan olla kiitollinen, mutta siinä hetkessä olin. Kiitollinen siitä, että jaksan kaivaa maata ja pystyn kuulemaan lintujen laulun. Siitä, että minulla on tämä piha ja että on kevät.

IMG_1665.jpg

IMG_1664.jpg

Aurinkoista helatorstain jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Onni muodostuu pienistä, hienoista hetkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taitaa olla, kunhan ne hetket malttaa tunnistaa.

   Poista
 2. Täytyy muistaa aina kiittää, hiljentyä ihailemaan ja nauttia, elämä on hienoja hetkiä täynnä, täytyy vain avata silmät ja sielu! Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyypillisemmin ajaudun murehtimaan ja stressaamaan, mutta puutarhassa koen hetkiä, jossa tämä huono tapa unohtuu. Silloin tilalle tulee valoisa ja myönteinen tunnelma, kertakaikkiaan harvinainen fiilis! :)

   Poista
 3. Juuri niin. Sanoit tismalleen sen, mitä on näinä päivinä tullut ajateltua ulkona touhutessa ja välillä pysähdellessä. Helatorstai meni jo, mutta mukavaa viikonvaihdetta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet kokenut samanlaisia hetkiä ja tunnelmia. Kevät on myönteistä aikaa :) Mukavaa viikonvaihdetta myös sinne!

   Poista
 4. Niin raikkaita ja kuulaita kuvia. Näistä näkee, missä tunnelmissa valokuvaaja on ollut.

  VastaaPoista