torstai 31. maaliskuuta 2016

Päivän krookustilanne

Seuraa lyhyt krookuspäivitys. Nämä pienet ihanuudet kukkivat päivällä. Iltapäivällä nuput olivat jo sulkeutuneet, ei siis makeaa mahan täydeltä.

Kultasahrami 'Cream Beauty':

IMG_1315.jpg

Sieberinsahrami 'Tricolor':

IMG_1308.jpg

18 kommenttia:

  1. Kaunista on! Täällä ei hangen seasta näy vasta kuin maahumalaa. Tänään hain voittamani palkinnon postista, kiitos vielä kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että paketti tuli perille! Hieman oli sitä lähettäessä jännitystä ilmassa, kun pakettikuori ei ollutkaan ihan niin iso kuin kuvittelin.. Toivottavasti kaikki selvisi ehjänä perille :)

      Poista
  2. Ihania ovat! Meillä ei vielä kuki mikään, on vielä liikaa lunta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on vielä lunta siellä-täällä, mutta nämä ovat onnekkaasti lämpimällä paikalla terassin vieressä. Täytyykin varmaan laittaa samalle alueelle syksyllä lisää sipuleita. Toivottavasti kevät saapuu myös sinne pikavauhtia ja lumet sulaa!

      Poista
  3. Ah tuota kultasahramin kermaista vaaleutta! Ah! (Raapustan äkkiä nimen talteen, se näyttää niin täydelliseltä.)

    Onnekkaita ovat ihmiset, jotka näkevät krookuksia maan paljastuttua - eivätkä pelkkää multapintaa.

    Sini K.
    www.kasvihormoni.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cream Beautylla on minustakin lumoava sävy.
      Toivottavasti sun nurmikkoasia ratkeaa myönteisesti! Meilläkin täytyy tässä vaiheessa vuotta vähän filtteröidä näkemäänsä :) Kameran linssin läpi se on helppoa.

      Poista
  4. Oi, oi oi! Meillä vasta piipot näkyvissä, siksi on ihana fiilistellä muiden puutarhoissa jo alkanutta kukkaloistoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kukat tarjosivat minullekin melkoisen yllätyksen, melkein pompin innostuksesta :) Muualla puutarhassa ei näytä vielä yhtä keväiseltä.

      Poista
  5. Meilläkin vasta piipot nostavat päätään! Ihania kukkijoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne kukat lämmittivät kovasti mieltäni <3 Melkein olisi jäänyt näkemättä, jos en olisi ollut sinä päivänä etäkonttorilla, illalla olivat jo ihan nupussa.

      Poista
  6. Voi miten ilahduttavia ja suloisia, näistä saa niin paljon voimaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Sitä jopa alkaa uskomaan, että kohta kaikki muutkin kasvit lähtevät yhtä lailla kasvuun. Se ei aina ole ihan päivänselvää, etenkin kun lumen alta paljastuu harmaata ja risuista maata.

      Poista
  7. Ihania kevään merkkejä! Jospa täälläkin kohtapuoliin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kohta löytyy samanlaisia keväisiä näkymiä teilläkin!

      Poista
  8. Suloisen herttaisia kukkijoita. Itsellä iski pieni kateus, vaikka olenkin jo bongannut leskenlehden ja leppäkertun. Eihän sitä kevätihmiselle mikään riitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, leppäkerttu, uskomatonta, että niitä on jo näkynyt. Itse kadehdin hieman muiden blogeissa näkyviä lumikelloja ja sinivuokkoja, olisipa meilläkin! :)

      Poista
  9. Ihanat krookukset :) Meillä krookusten päällä on nyt kunnon kerros havuja, jospa ne estäisivät pupujen tihutyöt ja krookukset pääsisivät myös kukkimaan. Monena vuonna puput ovat popsineet sekä krookusten nuput että lehdet, joten krookukset pikku hiljaa katosivat kokonaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmitus, en tiennyt että krookukset maistuvat pupuille. Täytyy koputtaa puuta, koska jänöt eivät vielä ole löytäneet näitä kukkijoita pihaltamme.

      Poista