torstai 11. helmikuuta 2016

Viikonloppua kohti

Tänään on ollut mukava päivä. Kävin töiden jälkeen hakemassa postista Parasta aikaa -blogin arvonnasta voitetun paketin.

IMG_0675.jpg

Käsienhoitosetti meni heti hyötykäyttöön. Kärsin talvisin  kuivasta ihosta ja käteni suorastaan janoavat rasvaa - perusrasvat ovat siis ahkerassa käytössä. Saippuapullo pääsi keittiöön muovisen saippuapullon tilalle (ja on muuten paljon tyylikkäämpi!) ja kori oli kuin luotu siemenpussien säilytykseen.

IMG_0696.jpg

Illalla siivottiin koko kämppä ja leivoin sitruuna-juustokakun Suklaapossu-blogin ohjeiden mukaan. Toivottavasti siitä tulee hyvä, koska aion tarjota sitä muillekin :) Nimittäin huomenna huristelen töiden jälkeen ystävääni vastaan - hän tulee meille koko viikonlopuksi! Tiedossa on viiniä, keskustelua ja varmasti myös paljon nauramista. Ollaan tunnettu toisemme lastentarhasta lähtien. Onni on ystävät, jotka ovat pysyneet rinnalla vuosia, vaikka elämäntilanteet ja kiinnostuksen kohteetkin ovat muotoutuneet erilaisiksi.
Kuten Mary Schmich kirjoitti kolumnissaan (josta Baz Luhrmann sittemmin teki biisin Everybody's Free (To Wear Sunscreen)):

/../Understand that friends come and go, but with a precious few you should hold on. Work hard to bridge the gaps in geography and lifestyle, because the older you get, the more you need the people who knew you when you were young./.../

Iloista lähestyvää ystävänpäiväviikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Onnea voitosta ja kivaa ystävänviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea sinulle. Ps. ihanan syötävän herkullinen tapetti <3

   Poista
  2. Kiitos Satu ja kuin myös mukavaa viikonloppua!

   Poista
  3. Kiitos Ruusunmekko :) Tapetti on minustakin oikein ihana valinta, tilasin sen Wallpaper Directista ;) Se on vierashuoneessamme, jossa vietän myös itse melko paljon aikaani.

   Poista
 2. Onnea! Minä ihastuin kanssa tuohon tapettiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen myös jälkikäteen tosi tyytyväinen, että päädyin valitsemaan tuon tapetin.

   Poista
 3. Onnea! Kaunis tapetti. Ihanaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista