sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Talven temppuilua

Toivottavasti kaikilla on ollut oikein mukava viikonloppu ja kiva ystävänpäivä!

Vietimme hauskan viikonlopun kaverini kanssa, päivitimme kaikki kuulumiset ja kävimme muun muassa Kiasmassa. Museokaupasta nappasin mukaani kaksi postikorttia, jotka pääsivät heti kehyksiin:

IMG_0715.jpg

IMG_0716.jpg

Ystäväni vierailun lisäksi viikonloppuani piristi myös ensimmäinen onnistunut kylvö. Helpoksi mainostetun härmesalvian siemenpussissa luki, että idätys vaatii vain lämpimän ikkunanlaudan. Tämä piti paikkaansa, jo muutamassa päivässä mullan pintaan ilmestyi jotain pientä ja vihertävää. Olisivatkin kaikki kylvöt näin helppoja.

salvia_kylvo.jpg

Ja seuravaaksi pakollinen säätilan päivitys: viikonlopun lumitilanteen perusteella ei nimittäin mitenkään uskoisi, että vielä muutamaa päivää aiemmin piha oli lähes kokonaan sula. Otan viikon välein kuvan takapihan suuntaan ja tässä ovat tilanteet tältä ja viime lauantailta - kummassakin kuvassa on lunta.

Lauantaina 7.12., tässä on tosin jo sulamisen merkkejä ilmassa:

IMG_0660.jpg

Eilen 13.2.:

IMG_0698.jpg

Onhan se kaunista:

IMG_0700.jpg

Reipasta alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Mukava kuulla, että sinulla on ollut onnistunut viikonloppu. Sydän nyrjähtää aina uutta kasvun ihmettä katsellessa. Hyvää ystävänpäivää sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Joo :) Tänään myös huopakaunokin kylvöstä pilkisti uutta kasvua, jee!

   Poista
 3. Oi olet jo kylvänyt, miten söpöjä salvioita. Kortit ovat tosi nättejä. Minäkin kävin juuri Kiasman myymälässä, se on aika kiva. Hyvää myöhästynyttä ystävänpäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiasman myymälä on hauska :) Joskus mielestäni museoiden myymälät ovat jopa mielenkiintoisempia kuin itse näyttelyt. Mitähän tämä kertoo minusta ja mun sivistyksestä.. :)

   Poista