sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Luminen sunnuntai

Lunta on taas tullut lisää. Ja ensi viikolla luvataan tännepäin jopa plussakelejä ja vesisadetta. 

IMG_0588.jpg

IMG_0594.jpg

Vuodenvaihteessa suunnittelin, että ottaisin kuvan pihalla samaan suuntaan aina noin viikon välein. Tässä on tammikuun setti, joka näyttää jokseenkin samanlaiselta jokaisessa kuvassa. Vain lumen määrä ja taivaan sävy muuttuu.

piha_tammikuu_800px.jpg

En ole näköjään onnistunut ihan samalla tavalla rajaamaan leikkimökin kuvia. Tuumailin, että vuoden lopussa olisi hauska tehdä näistä kuvista video, jossa kuvat sulautuisivat toisiinsa. Katsotaan saanko tätä aikaiseksi, etenkin kun kuvakulma ei ole ihan pysynyt identtisenä.

mokki_tammikuu_800px.jpg

Se olisi kohta taas uusi viikko. Pk-seudulla ja lähiympäristössä asuville vinkkinä, jos dokumentit kiinnostavat - ensi viikolla alkaa Helsingissä DocPoint dokumenttielokuvafestivaali, joka tarjoaa toinen toistaan parempia dokkareita eri puolilta maailmaa. Haluaisin ehtiä katsomaan norjalaisen The Fight for the Fjordsin, 18-vuotiaasta afganistanilaisesta naisesta kertovan Sonitan, kameleita kasvattavan Fatiman tarinan elokuvassa Nearby Sky, tieteiselokuvan Genetic Me ja huikean uhkarohkean Bear Islandin. Seulan ulkopuolelle jäi vielä monia hyviä vaihtoehtoja. Tästä tulee hyvä viikko! :) 

5 kommenttia:

 1. Hauska idea, odotan jo kovasti videon näkemistä. Tosin en haluaisi kiirehtiä kuin tämän talven ohi, kevät ja kesä voisivat kestää ikuisuuden <3

  VastaaPoista
 2. Toi kuvasetti on tosi kiva! Odottelen jo kovasti seuraavia (enkä vähiten sen vuoksi, että silloin kevät on jo neljä viikkoa lähempänä), tosi kiva nähdä pieniäkin muutoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin odotan, että näkisin jo lumen vetäytyvän.. siihen tosiaan taitaa mennä vielä muutama viikko :)

   Poista
  2. Joo, muutama viikko tai vähän enemmänkin. Mutta täällä kun elää, ei pitkä talvi ja kevään odotus taida olla yllätys kenellekään :)

   Poista