perjantai 22. kesäkuuta 2018

Hyvää juhannusta!

Viime viikkoina olen ollut kuin kisassa, jossa tavoitteena on rakentaa maailma valmiiksi ennen lomillelähtöä. Loppukiri on kova ja vauhtia piisaa. Juuri eilen hilpeyttä herätti neuvo hyvään lomallelähtöön, jonka mukaan työnteon tahtia tulisi hiljentää jo pari viikkoa ennen loman alkua. Millaisessa rinnakkaistodellisuudessa kyseisen neuvon antaja asuu, sitä en tiedä :D

Vielä on viikko kesäloman alkuun, mutta tietysti myös juhanuksen myötä hiljennytään ja pysähdytään. Ja vihdoin on satanut! Sateen ropina peltikatolla ei ole koskaan aiemmin kuulostanut yhtä miellyttävältä kuin nyt.

Makuuhuoneen ikkunasta katselen aamuin ja illoin kukkivia pioneja. Suosikkikukkien sijoittaminen parhaalle katselupaikalle on ehdottomasti parhaita neuvoja ikinä.

Ihanaa ja kukkaisaa juhannusta kaikille! Olette ajatuksissani, vaikka en olekaan viime aikoina ehtinyt lukemaan enkä kommentoimaan blogejanne.

IMG_9008.jpg

IMG_9011.jpg

20180621_142654

41 kommenttia:

 1. Upea juhannuksen pionipenkki. Sinullakin taitaa muutama ötökkä piileskellä siellä terälehtien suojissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on ötököitä pionin kukassa, enkä ihmettele yhtään miksi :)

   Poista
 2. Oikein ihanaa Juhannusta myös sinulle! Nyt on upea pionien kukinta-aika myös, nautinnollinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pionien kukinta sopii juhannukseen kuin nenä päähän :) Mukavaa juhannusta!

   Poista
 3. Useimmilla on elämässään välillä kiirettä. Silti heitä ei unohdeta. Oikein leppoisaa ja hyvää juhannusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between lämpimistä sanoistasi! Harmittaa aina välillä, ettei blogiharrastukselle löydy aikaa, mutta onneksi tähän on aina yhtä mukavaa palata. Ihanaa juhannusta!

   Poista
 4. Oikein ihanaa ja rentouttavaa keskikesän juhlaa sinulle.

  Kauniit kuvat.

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen nauttinut sateesta ja pilvisyydestä. Se on ollut vaihteeksi ihan mukavaa. :)
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime kesänä inhosin sateita, nyt niitä on odotettu innolla :) Ihanaa juhannusta!

   Poista
 6. Ihanat pionit! Meillä satoi myös. Nyt tuulee melkoisesti. Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tuulee täälläkin, ihan kunnon puuskia. Välillä sataa, sitten paistaa taas aurinko. Outo sää! Ihanaa juhannusta myös sinne!

   Poista
 7. Upeat pionit! Rentouttavaa juhannusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on niin ihana pionien aika :) Mukavaa juhannusta!

   Poista
 8. Pionit hehkuvat upeina - hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pionien kukinta on ihan parasta. Hyvää juhannusta myös sinne!

   Poista
 9. Todellakin tuon neuvon antaja taitaa tehdä jotain hyvin vapaata hommaa. Minulla alkoi nyt loma, enkä tiedä kiireisempää aikaa kuin pari viikkoa ennen lomaa! Ja vielä illalla kävin yhden homman hoitamassa, kun muistin sen unohtaneeni, mutta nyt--- neljä viikkoa ilman ajatustakaan työlle -- ihanaa! Ja ansaittua!

  Oikein ihanaa juhannusta sinulle mahtavien kukkiesi parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa että kesälomasi on alkanut, nauti neljästä viikosta! :) Samaa tässä odottelen, kunhan vaan ensiksi muutama homma vielä hoituisi pakettiin :)
   Leppoistaa juhannusta ja kukkaisaa lomaa!

   Poista
 10. Nauroin tuolle rinnakkaistodellisuudelle! Viimeiset rutistukset töissä on infernaalisia, ja töihin tultua taas niitä hommia on läjäpäin edessä. Siis kaikki irti neljästä lomaviikosta! Suosittelen lepoa ja elämästä nauttimista. Älä ainakaan jatka kotihommissa samaa tahtia :D

  Mukavaa Juhannusaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, ennen lomia on vilskettä ja lomilta palatessa ei myöskään tarvitse peukaloita pyöritellä :) Loma on tosin ihan odotettu tauko tähän arkirytmiin. Lomalla on tosin tarkoitus painaa remonttia eteenpäin, mutta se on niin erilaista hommaa kuin päivätyö, joten sitä teen ihan mielelläni :)
   Hyvää juhannusta!

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Pionien kukinta on tänä vuonna oikein sopivaan aikaan :) Hyvää juhannusta!

   Poista
 12. Kiitos ja hyvää juhannusta sinne pionien keskelle. <3 Katja

  VastaaPoista
 13. Ymmärrän! Meillä ku on lomaa, se tiätää mulle rutkasti ylimääräästä etukäteesjäriestelytyätä, ku navettahan tuloo viarahia ihimisiä töihi.
  Ihanat pioonit! Mullon vasta nupulla.
  Hyvää ja rentouttavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin hieman erilainen työ, mutta näköjään samat säännöt pätee - ennen lomia ei ainakaan huilata :)
   Mukavaa juhannusta!

   Poista
 14. Ihanat pioit tosiaan ja mikäs sen parempi paikka, kuin aamuherätyksen näkymä! Myrskyn keskellä istuskelen ja lueskelen ihania blogeja ja niiden juhannustoivotuksia. Sinunkin edellisen postauksen taisin vasta äsken lukea. Ei oikein ehd pysyä mukana, kun puutarhaa ja muut asiat vievät mukanaan. Mutta toivotan tässä toistamiseen hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehtiminen on täälläkin haasteena! Niin montaa asiaa pitäisi ehtiä tehdä, etten ehdi edes kunnolla puutarhaan, saatika blogeihin. Mutta ehkä sitten syksympänä on enemmän aikaa? :) Ihanaa kesää sinne!

   Poista
 15. Kauniit pionit. Tuo on niin totta, että ennen lomalle lähtöä töissä vain tahti kiihtyy. Ainakin joissain töissä, joissa sijaisia ei loman ajalle vain ole olemassa. Myös loman jälkeen voi olla aina tiukka paluu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tiukka paluu taitaa olla meikäläisellä kohta edessä, hieman ehkä jopa kauhistuttaakin. Miten sitä pääsee lomamoodista arkirumbaan? Mutta sen näkee sitten ensi viikolla.

   Poista
 16. Ihanat pionit! <3 Haha, mikä neuvo! No, ehkä se onnistuu jollain työpaikalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tosiaan jollain onnistuu. Olisi kyllä hyvä pystyä itsekin hallitsemaan näin hyvin työmäärää, valitettavasti se ei vain oikein ole realistista :)

   Poista
 17. Such a beautiful looking flower! I love the color pink, it is not to harsh but I nice plush color... so pretty! Thanks for the share, have a wonderful weekend. Thanks for the share.
  World of Animals

  VastaaPoista