lauantai 8. huhtikuuta 2017

Lauantaiaamuna

Eiliset uutiset Tukholmasta pistivät mietteliääksi. Olin siellä alkuviikosta työmatkalla sekä tapaamassa ystävää. Terroriteot tulevat lähelle, eivätkä pelkästään välimatkan vuoksi. Ajatukseni ovat ystävieni sekä ruotsalaisten työkavereideni luona.

IMG_3914.jpg

IMG_3917.jpg

Arki kuitenkin jatkuu ja hyvä näin. Tänään tai huomenna taidetaan lähteä Kevätmessuille, vaikka alunperin vakuutin pysyväni poissa messuilta ja olevani mieluummin omalla pihalla. Mieli muuttui kun työkaveri antoi ilmaislippuja. Mietin että ei puutarhassani ole vielä erityisempää tekemistä.

IMG_3915.jpg


Kuvituksena tulppaanikimppu joidenkin viikkojen takaa. Ihastuin niiden aprikoosinsävyisiin reunuksiin. Kohta on kevät niin pitkällä, että voi tutkailla nouseeko tulppaaneita jo omista kukkapenkeistä.

Aurinkoista viikonloppua sekä messuilijoille että omassa puutarhassa keväästä nauttiville!

12 kommenttia:

 1. Ihanat tulppaanit!
  Messuille en tänä vuonna päässyt, onneksi voin edes istuskella puutarhassa ja nauttia upeasta ilmasta. Mukavaa messuilua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevätpäivä omassa puutarhassa kuulostaa mukavalta! Messuilla oli runsaasti väkeä, kuten aina, ja vähemmän mielenkiintoisia juttuja kun olisi odottanut. Muutama ostos tarttui silti mukaan.

   Poista
 2. Kauniinväriset tulppaanit!
  Mukava messuilua! Meillä haketetaan tämä päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa päästä jo puutarhatöihin ja hakettamaan :) Messuilla oli ihan kivaa, mutta ei myöskään mitään erityistä.

   Poista
 3. Näihin järkyttäviin uutisiin ei vain totu, eikä pidäkään tottua.
  Toivotan sinulle mukavaa messupäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, näihin uutisiin ei saa turtua. Toisaalta ei pidä elää pelossa. Täytyy jatkaa arkea ja näin varmasti myös Tukholmassa tehdään.
   Messuilla oli kivaa ja muutama ostoskin tarttui mukaan, mutta ihan hyvin olisin voinut olla menemättä.

   Poista
 4. Tukholma taisi halvaantua ja pelko on mielestäni ihan tervettä. Onneksi sinä olet ehjin nahoin kotona. Pistää miettimään matkailua ihan eri vinkkelistä, kuin koskaan aiemmin. Koskaan et voit tietää missä jollakin naksahtaa päässä tuhoteot tuumasta toimeen. Tämä maailma on sairas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina välillä isoissa kaupungeissa tai lentokentillä matkustaessa käy mielessä, että mitä jos. Mutta todennäköisyys on tietysti edelleen isompi loukkaantua esimerkiksi liikenteessä.

   Poista
 5. Tulppaanikimput ovat aina yhtä kivan näköisiä. Surullista tosiaan on maailman tilanne. Mistä noita idiootteja riittää tekemään hirmutekoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pysty käsittämään, miten joku voi saada päähänsä tollaisen idean.. Tai miten näitä yksittäisiä hulluja pystyy ikinä estämään ilman nyky-yhteiskunnasta luopumista?

   Poista
 6. Messuille on mukava mennä, varsinkin jos saa ilmaisen lipun. Niin on suolainen sisäänpääsymaksu + parkkimaksu, että ei sellaista halua maksaa, varsinkin kun tarjonta ei ole kovin ihmeellinen... Mutta kiva siellä silti oli käydä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysäköintimaksu yllätti kyllä! Ilmaisella lipulla oli tosiaan kiva mennä. Olisi harmittanut, jos olisi pitänyt maksaa messuista täysi hinta ;(

   Poista